woensdag 26 februari 2014

Dutched

Ik mag graag schaatsen. Deze winter is het er helaas niet meer van gekomen. Ook kijk ik graag naar schaatsen. Tijdens de olympische spelen heb ik dan ook vaak gekeken.
Het zal niemand ontgaan zijn dat “onze” schaatsers het goed deden. Op enig had een Amerikaans schaatster het zelfs over dat de schaatswedstrijden Dutched zijn. Overgenomen door Nederlanders.

Bij Stampin Up! hebben ze zich misschien afgelopen jaar ook wel zo gevoeld. Dutched. Want wij Nederlandse demo’s hebben ons een mooi plekje weten in te nemen tussen de andere landen. Zoals je misschien weet hebben we zelfs intussen een set met Nederlandse teksten. Dat smaakt wat mij betreft naar meer.

In ieder geval heb ik de kaartjes van gisteren ook ge-Dutched hihi.
IMG_0661IMG_0660IMG_0663

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten