maandag 2 december 2013

Vooruit kijken

Ok, ok, de sint heeft zijn hielen nog niet gelicht, de kerst komt er nog aan. En Stampin' Up! kijkt alvast vooruit naar het nieuwe jaar.... Valentijn.

Zo Amerikaans zul je misschien denken. Maar is het niet leuk om een  kleinigheidje te maken voor je dierbaren? Dat kan uiteraard met valentijn, maar is dat niet zo je ding, er zijn natuurlijk veel meer momenten waarop een kleinigheidje zo veel meer zegt dan woorden. Als je snel bent kunnen ze zelfs nog onder de kerstboom.
De middelen zijn in ieder geval super en voor de prijs hoef je het eigenlijk niet te laten.
Wat te denken van de schattige rode zakjes met witte hartjes, 12 stuks voor maar € 5,95 en dan krijg je er nog 12 labels en bakers twine bij om ze te versieren.
Oja, Valentijn, maar misschien ook wel gewoon voor een collega die gaat trouwen, om een bedankje mee te maken. Of een zieke vriend van een kleine opkikker te voorzien. En wie houdt er nou niet van harten? De stempel op hout met het fraaie hart met bloemen voor maar € 11,95!
De stempels zijn denk veelzijdig en schattig (zo noemt mijn stiefdochter alles wat er lief uit ziet). Je kunt de wereldbol en de Eifeltoren zelfs gebruiken voor je scrappagina's over de vakantie. En met het setje zelf te maken kaarten heb je altijd een basiskaart in huis liggen met een bijpassende envelop.

Deze sets zijn al te koop t/m 27 februari 2014.

 Wil je meer weten, klik op de link naar de pdf folder hieronder of neem contact met mij op http://www2.stampinup.com/gb/documents/flyer_wholelotoflove_demo_12.1-1.27.2014_UK.pdf


Geen opmerkingen:

Een reactie posten