vrijdag 13 december 2013

Mijn kerstkaart van dit jaar

Ik geloof dat ik erin geslaagd ben een mooi kaartje te maken dit jaar. Tenminste de reacties die ik terug krijg zijn goed. Vind het altijd leuk als je spontaan reacties terug krijgt. Vooral nu er om verschillende redenen steeds minder kaartjes gestuurd worden.
Het blijft jammer dat een traditie langzaam tot stilstand komt. Ik blijf het hartstikke leuk vinden om kaartjes te krijgen.

IMG_1410

Zie je hoe ook de inkt heel subtiel glittert?
Nee, dat komt niet omdat ik met zilver inkt uit de herfst/winter gids gestempeld heb. Ik heb gewoon met Smokey Slate inkt gestempeld (ik hou van die kleur :-) Over de Smokey slate afdruk heb ik de stempel nog een keer op dezelfde plaats afgedrukt. Deze keer met Illuminate inkt. Dit is een doorzichtige inkt met een hele lichte glitter. Let op, wel even een stamp-a-ma-jig gebruiken om de tekst mooi op elkaar te krijgen!

IMG_1415IMG_1412

Geen opmerkingen:

Een reactie posten