zondag 1 december 2013

kerstkaart

Op het moment ben ik als een dolle kerstkaarten aan het maken voor vrienden en familie. Op de een of andere manier wilde de inspiratie niet komen en ben ik gewoon laat. Misschien komt het omdat ik van mijn jaarlijkse routine ben afgeweken. Normaal maak ik na de kerst en oud en nieuw in januari/februari de kerstkaarten klaar voor het jaar erop klaar. Lekker makkelijk want november/december is altijd druk en kom ik tijd te kort. En dan hoefde ik ze alleen maar tevoorschijn te halen en te versturen.
Dit jaar wilde ik wachten tot de herfst/winter gids van dit jaar. Leuk dacht ik, lekker actueel.

Volgend jaar toch maar eens kijken of ik mezelf in oktober al in gang kan trekken. Dit jaar moest eerst de convention uit mijn systeem hihi.

Mijn kerstkaart voor dit jaar hou ik nog even geheim. Wel heb ik voor jullie een kerstkaart die ik een maandje geleden heb gemaakt. Eenvoudig en uitermate geschikt voor massa productie.
Hmm misschien had ik er daar een paar van moeten maken ipv het werk wat ik mezelf nu weer op de hals heb gehaald.

1 opmerking:

  1. Mooie kaart, José, maar je maakt ons nu wel heel nieuwsgierig naar je kaart voor dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen