woensdag 25 december 2013

Hele fijne kerst allemaal

Ik wil toch iedereen vanaf hier een hele fijne kerst wensen. Mijn kerst ziet er volledig anders uit dan gepland. Een flinke buikgriep heeft me in zijn greep en ik doe het heel rustig aan. Toch hebben we het goed hier, ik hoop een ieder van jullie ook. De boom staat

IMG_1454

De cadeautjes liggen er onder

 IMG_1433.

Mijn ouders komen vanavond een hapje eten met mijn man (ik denk dat ik wat kruimels mee soep) en de hondjes genieten van de warmte van de dekens waar ik onder gestopt zit.

Een paar tradities (met emoties) ontbreken zeker niet, zo staat deze schaal dit jaar precies 10 jaar op tafel. De gever is mij zeer dierbaar en heeft een heel bijzonder plekje in mijn hart.

IMG_1420

Ok de gezamenlijke kerstavond is uitgesteld, dus dit pakje ligt te wachten.

IMG_1455

En er zij ook een aantal pakjes niet af gekomen. Die wachten op een volgend moment. Gelukkig is chocolade wel even bestand tegen de tijd.

IMG_1457

De komende dagen ga ik wat foto’s laten zien van kerstkaarten die ik heb mogen ontvangen. Altijd bijzonder als iemand de moeite neemt aan je te denken en in veel gevallen zelfs de moeite neemt zelfs een kaart te maken. Er zitten bijzonder mooie exemplaren bij!

Nogmaals allemaal hele fijne dagen en tot later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten