donderdag 5 december 2013

Druk druk druk

Vandaag de hele dag op stap. Winkel in winkel uit. Dat was in ieder geval het idee. Maar toen stond ik om even voor twaalf in de Intratuin en je raad het misschien al, ik kwam er niet eerder uit dan half drie.
Ik hou van de kerst. Maar als ik daar kijk, heb ik toch een afslag gemist. Het was zo veel, zo gekleurd en zo veel lichtjes dat ik van schrik eigenlijk niks heb gekocht. Ken je dat? Dat het zo op je af komt dat je er bijna in blijft? Maar goed, ik heb het gehaald en ook nog een aantal van de klusjes kunnen doen die ik op stapel had staan.

Altijd leuk, een kleintje er bij in de familie. Vandaar vandaag een baby kaartje. Het idee heb ik van Sandra Kaiser. Gekregen op ons teamtreffen in Duitsland. Heel eenvoudig pas je dit kaartje aan met een naam of een boodschap.

baby thom 2baby thom

Zo en nu als de wiedde weerga weer verder met de voorbereidingen van de workshop volgende week.
Spreek je later!

1 opmerking:

  1. Hallo Jose!
    Schön ist die Karte geworden. Danke fürs verlinken, vielleicht treffen wir uns im Januar beim Teamtreffen in Gelsenkirchen.
    Liebe Grüße
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen