woensdag 27 november 2013

Waar moet ik beginnen..

Na een lang weekend Manchester Engeland moet ik echt even bijkomen en mijn emoties onder controle krijgen. Wat een weekend!

Laat me beginnen met mijn dank uit te spreken. Dank aan mijn klanten die zo trouw de honger naar Stampin’ Up! producten bij mij komen stillen. Dank aan alle dames die deel uit maken van mijn bescheiden treasureteam. Jullie steunt, vriendschap, activiteit en creativiteit kent geen grenzen. Dank aan mijn upline Jenni Pauli, mijn inspiratiebron en grote voorbeeld. Dank je wel Jenni dat je bent zoals je bent!
Dank aan mijn lieve man die me de ruimte geeft om rommel te maken in huis en me steunt als het even niet gaat zoals ik zou willen. Maar vooral bij alle hulp tijdens de workshops, de teamtreffen en de keuzes die ik maak. Lieverd, ik vind het geweldig dat ik jouw kracht achter me heb. En als laatste maar zeker niet de minste dank aan Stampin’ Up! voor de geweldige producten en de vele mogelijkheden die het bedrijf biedt aan demonstratrices zoals ik.

Het was de eerste keer dat we als Nederlandse demonstratrices deel mochten nemen aan de jaarlijkse Stampin’ Up! convention Europa. En wat een belevenis was dat!
Ik was zenuwachtig. Gespannen over wat ik zou gaan mee maken.
Je kunt je niet echt beeld maken van wat het allemaal inhoudt. Maar het was super. Dit had ik niet willen missen. Het was een groot feest der herkenning. Allemaal dames die dezelfde passie delen als ik. Dames die zeer succesvol zijn, dames die Stampin’ Up! in hun hart hebben puur voor de hobby. Iedereen is een, allemaal zijn we gelijk. Dat geeft een energie die ik met geen pen kan beschrijven.
De opwinding, de mensen die je wel eens spreekt maar voor het eerst echt ontmoet, de creatieve ideeën, de voorbeelden, de tips, de lessen, het supportteam van SU, de Assistent CEO van SU. Alles in een omgeving van perfecte organisatie.

Gewoon maar wat foto’s want woorden heb ik eigenlijk niet. Volgend jaar ben ik er bij leven en welzijn weer bij. Dan zijn we uitgenodigd in de mooie stad Brussel. Denk je nou, ik wil de volgende keer ook mee?
Kom in ons team, ik neem je graag aan de hand.

clip_image002clip_image004clip_image006clip_image008clip_image010clip_image012clip_image016clip_image018clip_image026clip_image020clip_image022clip_image024clip_image028clip_image014

2 opmerkingen:

  1. Jeetje José, wat een belevenis. Kan me voorstellen dat je genoten hebt en nu alweer uitkijkt naar volgend jaar!
    Ben benieuwd naar al het moois dat je nog voor ons in petto hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klap, klap, klap, mooi geschreven. Prachtige compilatie. En onze foto spreekt duizend woorden!

    BeantwoordenVerwijderen