zaterdag 5 oktober 2013

Ronald Mc Donald Update

Zoals jullie weten heb ik mijzelf opdracht gegeven om geld in te zamelen voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Ik doneer voor elke keer dat ik de stempel set “Tag It” verkoop een euro aan het fonds.
Maar ook buiten deze verkoop om probeer ik wat geld bij elkaar te brengen. Zo gaat onderstaand huis met ons mee naar beurzen om daar wat geld in te zamelen. Het huis is een grote spaarpot en is gemaakt door Jolanda van Egmond. En het huis doet zijn werk!
We hebben al een aantal keren een bedrag bij mogen schrijven op de teller. Bij mij staat de teller intussen op € 98,30 Kom je ons tegen op een beurs en zie jij het huis? Help ook mee. We zijn volgend weekend in Arnhem op het Creaweekend in de Rijnhal!

IMG_0366

1 opmerking:

  1. Hi Jose, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
    http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

    BeantwoordenVerwijderen