dinsdag 17 september 2013

Parels kleuren

Heb jij dat ook, dan wil je parels gebruiken maar dan heb je niet de goede kleur. Of ze komen gewoon niet in de kleur die je wilt. Op internet vond ik de oplossing, bij Olivia Moore. Voor het gemak heb ik zelf ook een foto reportage gemaakt. Kleur je parels, echt super simpel!
Je hebt nodig, Crystal effects van Stampin’ Up! (ik heb vernis geprobeerd, maar dat wordt te hard en knapt van de parels af), Inkt Refill voor de kleur en parels.
materiaal
Meng vervolgens ongeveer zeven druppels crystal effects met een druppel refill. Even mengen.
Vervolgens kleur je voorzichtig de parels. Dat gaat prima met een houtje of een kwastje.

En als de parels droog zijn naar een uurtje dan kun je aan de slag met je nieuwe kleur parels. Ik heb ze gebruikt op een kleine banner die ik ga gebruiken op de beurs in Hardenberg over anderhalve week!


En kijk nou toch eens wat een gave nieuwe stempels! Ze worden per stuk verkocht dus je kunt gewoon degene kiezen die jij leuk vindt! Zes van de stempels passen bij framelits of pons en zijn daardoor makkelijk uit te snijden/knippen. De stempels komen niet in de bekende dvd box. Ze zijn daardoor leuk geprijsd en ideaal voor de kerstkaarten van dit jaar. De stempels zijn te koop tot en met 31 januari 2014.

1 opmerking:

  1. Wat een goed idee, José, en wat een gaaf effect geeft dat. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen