woensdag 4 september 2013

My Digital Studio!


My Digital Studio van Stampin’ Up! is vanaf vandaag te koop in Nederland voor een bedrag van € 17,95.
Bovenstaande Scrappagina maakte ik met dit digitale programma.
Het programma biedt een hele nieuwe dimensie aan mogelijkheden. Je maakt digitaal exclusieve creaties als Kaarten, Scrappagina’s, Uitnodigingen, Fotoalbums, Kalenders, Flyers, enz.
Denk eens aan de volgende mogelijkheden. Een stempel vergroten, verkleinen, spiegelen, designer Series Papier veranderen van kleur. Parels veranderen van kleur. Een stukje uit een stempel halen zonder schaar of markers. En hoe lijkt het je om een gedeelte digitaal uit te werken, uit te printen en verder te bewerken zoals je gewend bent in de niet digitale wereld? De mogelijkheden zijn eindeloos.
My Digital Studio bevat standaard al een leuk aantal artikelen waarmee je direct aan de slag kunt.
Bekijk de bijgeleverde stempels via deze link: http://su-media.s3.amazonaws.com/media/MDSnet/MDS_Software_Content.pdf
Wil jij het programma proberen voor een periode van 30 dagen? Dat kan helemaal gratis! Klik op de afbeelding van de Free Trial, voeg het programma toe aan je winkelmandje en bevestig je order. Je kunt direct downloaden en aan de slag.
free trial
Vanaf vandaag is ook de online winkel actief.
Klik op het online logo of in dit bericht of aan de rechterkant van mijn blog en kom kijken in mijn online winkel. Uiteraard kun je ook nog gewoon via mij bestellen.
Ga je via www.stampinup.nl naar de online winkel, vergeet dan niet mij als je demonstratrice aan te klikken :-)
Je hebt 24 Uur per dag 7 dagen in de week toegang tot het bestelsysteem. Verzendkosten zijn altijd 5,95 Aanbiedingen van Stampin’ Up! zijn ook geldig in de online winkel. Mijn persoonlijke aanbiedingen en Voordelen van een verzamelbestelling die ik plaats bij Stampin’ Up! gelden niet in de online winkel.Mocht je vragen hebben neem dan contact met mij op: treasureyourmemories@kpnmail.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten