dinsdag 24 september 2013

Met Vliegende Vaart

De maand september schiet als een sneltrein voort. De voorbereidingen voor de beurs in Hardenberg volgend weekend nemen veel van mijn tijd in beslag. We hebben besloten de stand volledig in thema op te bouwen. Dat betekend dat we veel van de leuke nieuwe artikelen uit de herfst/winter gids verwerken. Uiteraard hoop ik jullie persoonlijk te kunnen ontmoeten. Maar uiteraard snap ik dat dit niet altijd kan. De komende week zal ik dan ook wat van de projectjes tonen hier op het blog. 

Te beginnen met deze twee kaartjes. Het kerslabel komt uit de 'Tag It' set. Bij verkoop van deze set doneert SU € 2,25 aan de Ronald McDonald Foundation. 
Zoals jullie weten doneer ik zelf nog eens € 1,00 aan het Ronald McDonaldhuis. De teller staat inmiddels op € 53,00

 

Als laatste wil ik je uitnodigen om eens in mijn online winkel te komen kijken. De toegang vind je in de rechter kolom. Sinds vandaag is er een clearance rack toegevoegd met artikelen in de opruiming en met flinke korting. Je kunt ze bestellen via de online winkel (helaas nu nog alleen met creditcard) of via mij. Vergeet in de winkel niet mij als je demonstratice aan te wijzen.

Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten