woensdag 14 augustus 2013

foutje

Soms ontstaan creaties gewoon doordat je een foutje maakt. Ik moest en zou een embossingfolder met inkt insmeren voordat ik het papier er tussen legde. Maar toen het papier eenmaal lag, vond ik dat hij niet op de goede plek zat. Dus er weer uitgehaald. Met een hele leuke afdruk als gevolg.
De afdruk heb ik maar gewoon gebruikt (zuinigheid met vleit, bouwt huizen als kastelen).

4 opmerkingen:

 1. Hij is erg mooi geworden. Het is nu zeker geen foutje meer!
  Gr Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is juist super leuk geworden, niets van een foutje te merken :-)

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker weten dat dit een geslaagde kaart is. Mooier dan alles perfect gestempeld.
  Liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een foutje met een leuk effect. :) Ik vindt hem super. ;)

  BeantwoordenVerwijderen