zondag 11 augustus 2013

en dan naar de film

Het stond al even op de rol, weer een keer naar de film. Gisteren was het zo ver. Met z’n 3e naar de film. Hubby, zoonlief en ik naar ‘the Lone Ranger’. Ik hou er van, een film met Johny Depp. Verraden niet zijn ogen hem, dan is het wel zijn mimiek die heel herkenbaar is. Het was een leuke film. Een flinter dun verhaal en ontzettend flauwe grappen maar goed genoeg om leuk te zijn. Het was echt ontspannen na een rare week.


Deze kaart heb ik gemaakt voor onze buurman en zijn familie. Op 36 jarige leeftijd je vrouw en moeder van je kinderen verliezen zou niemand mee moeten maken….
De parels heb ik gekleurd in Indigo net als de tekst en het bloempje. Later zal ik uitleggen hoe ik de parels blijvend heb gekleurd.

2 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi José,

  Het zou niet mogen gebeuren zo jong, de rede van de kaart is daarom niet leuk.
  Maar het is wel een prachtige kaart geworden!

  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen