donderdag 1 augustus 2013

Een nieuwe maand een nieuwe stempelset en extra aanbieding!

Ik ben nog lekker een paar dagen aan het genieten in de Italiaanse zon. De kinderen vermaken zich nog prima in het zwembad. De afgelopen dagen hebben we Florence, Pisa en Sienna bezocht en vandaag hebben we met de voetjes in de zee gelopenHet is leuk een andere cultuur te ervaren en veel te zien. Maar langzaam verlang ik wel weer terug naar mijn eigen huis en mijn eigen bed.

Ondertussen, terwijl wij weg zijn, gaat alles verder. Een nieuwe maand, een nieuwe stempelset. Deze keer gekozen door Shelli Gardner, directrice en medeoprichtster van Stampin' Up!
Wie beter dan zij kan een keuze maken voor een mooie set. En mooi is de set!
Naast deze prachtige set hebben we een aanbieding voor Designer Series Papier. Kies vier pakken papier van de pagina's 151, 152 en 153 en betaal er slechts drie!

Op 10 augustus plaats ik een verzamelbestelling. Neem contact met mij op en ik geef je de details. 
Als je het leuk vindt kun je ook helpen de schenking voor het Ronald McDonald op te hogen door de speciale stempelset aan te schaffen voor €21,95!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten