woensdag 7 augustus 2013

Bedankt!

Voor jullie geduld. Mijn vakantie zit er weer op en we kunnen weer aan de slag. Was is weggewerkt, koffers weer op zolder. De eerste 3 werkdagen zitten er al weer op. Hebben jullie dat nou ook dat het zo snel al weer voelt alsof je nooit weg bent geweest. Altijd hoop ik dat losse eindjes van voor de vakantie zijn opgelost. Helaas is dat meestal niet het geval en zijn de losse eindjes nog steeds losse eindjes. En voor het gemak zijn er ook direct weer nieuwe losse eindjes hihi.
Vandaag een bedankkaartje met de leuke set Flower Shop en de bijpassende pons. Profiteer van 15% korting bij aanschaf van de bundel.
Zie je dat de stempels op drie lagen staan. Op het gekleurde cardstock, op het whisper white cardstock en één geplaatst op een dimentional. Daarbij altijd eerst stempelen, dan ponsen.
Om de stempel op de juiste plaats te krijgen op het gekleurde cardstock heb ik de stamp-a-ma-jig gebruikt. Ook de tekst heb ik gepositioneerd met de stamp-a-ma-jig. Ik kan echt geen tekst recht zetten zonder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten