zaterdag 1 juni 2013

Nieuwe stempels

Stampin’ up! brengt per vandaag een aantal hele mooie nieuwe stempels, die slechts tijdelijk te koop zullen zijn.

Het gaat hierbij om losse stempels (dus geen set) en zijn te koop tot en met 31 augustus zolang de voorraad strekt.
In tegenstelling tot de “sets” die je gewent bent van Stampin’ Up! komen deze in een doorzichtig folie en niet in een “dvd” doosje. Het folie bevat alleen de stempel. Er is geen clearblock toegevoegd.
De stempels zijn nog nooit eerder uitgebracht en zijn ook niet eerder in sets te koop geweest.

Naast deze 5 losse stempels komt er ook nog een verzamel set. Het gaat om een set met bloemen en is te koop tot en met 14 maart volgend jaar. Er zitten 4 stempels in de set die ooit uitgebracht zijn in verschillende sets en waren in hun tijd bestsellers. Nu zijn deze 4 gebundeld terug als “collectors item” Deze set maakt onderdeel uit van 5 verschillende sets die de komende maanden zullen worden uitgebracht.

Hieronder vindt je beide afbeeldingen. klik op de afbeeldingen om de pdf te openen en de stempels vergroot op je scherm te zien.

De stempels zijn vanaf nu te bestellen. Dus wil je nog wat bestellen van de producten die aan het einde van de maand voorgoed verdwijnen, dan kun je deze al mee bestellen. Vergeet niet dat de verdwijnende producten zolang de voorraad strekt te koop zijn. Er bereiken ons berichten dat er al veel artikelen zijn uitverkocht. Dus wacht niet tot het te laat is!


 clip_image002clip_image004

Geen opmerkingen:

Een reactie posten