dinsdag 25 juni 2013

Hello Goodbye

Wat het weer ook doet, de vakanties staan voor de deur. Weer een schooljaar voorbij. Hier in de omgeving moeten de kinderen alleen nog deze week naar school. Mijn kinderen moeten nog een week langer. De oudste zit zelfs nog in de proefwerkweek. Zoals het er nu uit ziet gaan ze allebei over naar het volgende schooljaar. Keihard hebben ze er voor gewerkt. De jongste heeft zich zelfs een niveau hoger geknokt. Super!

Voor Stampin Up! begint op 2 juli een nieuwe fase. Een nieuwe catalogus. Het voelt als een frisse start. We staan te trappelen om te beginnen. Maar bij een nieuw begin hoort ook het afsluiten van het oude. De oude catalogus gaat. Veel producten verdwijnen om plaats te maken voor nieuw.

Ook de lente/zomer catalogus verdwijnt. Nog tot en met 30 juni kun je bestellen uit deze gids.

Het meest kenmerkende van deze gids vond ik de voorkant. Een notitieboekje versierd met producten uit de catalogus. Die heb ik dan ook als inspiratie genomen voor mijn schrift.

schrift oh hello

En wat een mooie set is die “Oh, Hello” stempelset met bijpassende ovale “framelits” stansen.
De ovale stempel met zigzag drukt af alsof het echt gedrukt is. Hoe vaak mensen mij niet gevraagd hebben of dat designer series papier ook te koop is.
Geweldig de verbaasde gezichten als je meldt dat het een stempelafdruk is. Ja echt? Een stempelafdruk?
Ja zeker! een stempelafdruk. De combinatie van Whisper White Cardstock en de inkt van Stampin Up! geeft bijzonder fraaie resultaten. Ze zijn dan ook voor elkaar gemaakt. Je zou het voor de grap eens moeten proberen.

1 opmerking:

  1. Wat een mooi versierd schrift heb je gemaakt en leuk dat je op deze manier de inspiratie van Stampin Up haalt. Grappig!

    BeantwoordenVerwijderen