zondag 2 juni 2013

About Fabric

Deze tas heb ik gemaakt van de stof Twitterpated (125412) van Stampin’ Up!

Ik vind het jammer dat stof niet meer terug komt in de volgende catalogus. Je kunt er hele leuke dingen mee maken. In combinatie met de Big Shot is het ook niet heel erg veel knipwerk. En zolang je rechtdoor kunt stikken op de naaimachine, komt de rest ook goed.

Wil je het wel zelf proberen. Ik heb de scallop square bigz clear stans (115950) gebruikt om de lapjes op maat te snijden. Er gaan tot 8 lagen stof tegelijk door de machine. De stof is dus van SU. Beide producten zijn tot het einde van de maand te bestellen zolang de voorraad strekt! Een beschrijving stuur ik je graag toe. Oja, en een geheimpje, de “vulling” tussen de laagjes stof is afzuigkapfilter ;-)
Met wat mazzel voor weinig te koop bij je supermarkt.

Wil jij zo’n tas maar zie je het echt niet zitten er een zelf te maken, dan kun je me altijd vragen of ik kan helpen. Ik doe het niet voor niks (ook mijn tijd is schaars) maar ik doe het wel met liefde :-)

IMG_0099IMG_0100

2 opmerkingen:

 1. Superleuke tas, Jose!
  Als ik wat meer tijd had en vooral wat handiger met de naaimachine, had ik er ook eens mijn best op gedaan...
  ;-)
  Maar hij is écht gaaf!!!

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige tas. Als we ons appartement niet snel verkopen ga ik toch eens kijken of ik een plekje kan vinden voor mijn naaimachine. Die heb ik nu al bijna 3 jaar in de "opslag" bij mijn schoonouders staan. Maar ik mis hem wel. Vooral als ik dit soort leuke projectjes zie.
  groetjes
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen