vrijdag 10 mei 2013

In het echt!!

Ooohhhh in het echt is de This and That bundle nog mooier en gaver dan de folder doet vermoeden!

Het album is 20,5 bij 16 cm groot. De kaften zijn van dik greyboard. De voorkant is voorzien van een honingraad embossing print. De eerste en de laatste bladzijde hebben een pocket. Op de eerste foto heb ik in de pocket 2 bijgeleverde enveloppen gestoken.

Het album heeft in het totaal 32 bladzijdes inclusief de 2 bladen met pocket.
Het papier in het album is designer series papier. Elke 2 bladzijdes hebben een andere kleur.
De binding van het album is van kunststof en vervormt niet zoals metaaldraad zou doen.

Bij de set zitten 2 designer enveloppen. De grotere envelop is 13,5 cm x 9 cm. De kleine is 11,5 cm x 6,2 cm.
Er zitten 4 stickervellen bij die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Als notitieplekje, als aanwijzer, om de dag aan te geven of gewoon om een gevoel weer te geven.

Het designer series papier heeft dezelfde patronen als de bladen in het album. In het totaal zitten er 12 vellen in de set. Van elk blad 2 stuks. Beide kanten van de bladen zijn bedrukt. Zo heb je in totaal dus 12 verschillende designs die je kunt gebruiken.
De3 rolletjes washi tape zijn in de kleuren Calypso Coral, Crumb Cake en Basic Grey gestreept. De 3 rolletjes zijn 0,9 cm 1,2 cm en 1,5 cm breed.

Als laatste de rollstempel. Deze heeft 12 tekstjes waaronder Save that Date, don’t forget en best day ever. Daarnaast de dagen in numers, de maanden steeds in 3 letters en de jaren (2012 t/m 2023)

De kleuren die in de set gebruikt zijn: Calypso Coral, Gumball Green, Pool Party, Basic Grey, Crumb Cake, Dafodill Delight en Very Vanilla.

De bundel is alleen in de maand mei te koop met 15% korting.
Daarna is de set te koop als losse onderdelen en zonder bundel korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten