zaterdag 25 mei 2013

Huidige Starter Kit promotie eindigt 30 mei!

hostess-offerF64078EEF257652880AA3698

De huidige actie loopt op zijn eind. Wil jij nog profiteren van het extra groot startpakket en demonstrator worden voor Stampin’ Up! dan ben je van harte welkom in ons team.

Er zijn veel voordelen:
- Altijd 20% korting op al je aankopen inclusief stempelsets, papier, en accessoires.
- Je verdient daarnaast extra inkomen gebaseerd op verkoop en recruiteren – hoeveel extra inkomen je verdient bepaal je zelf.
- het is jouw “bedrijfje”, jij bepaalt hoeveel tijd je investeert. Dat kan zo veel of zo weinig zijn als jij wilt.
- Je net als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rond Stampin’ Up!
- Je kunt als eerste de producten uit nieuwe catalogi bestellen, wel een maand voor anderen.

Hier is wat basis informatie:

1 Wat zijn de minimum verkoop eisen?
De minimum verkoop is slechts 300 euro per kwartaal. De verkoop kan zijn voor jezelf of voor een ander.
2 Wat als ik dit alleen voor de hobby wil doen?
Stampin’ Up! support alle demonstrators. Het maakt niet uit wat je doel is of op welke level je jouw bedrijfje runt. Je kunt je eigen orders plaatsten en/of die voor familie en vrienden om je minimum omzet te halen.
3 Kan ik mijn eigen gastvrouw zijn?
Je kunt altijd en ten alle tijden je eigen gastvrouw zijn. Nodig je familie en vrienden uit bij jou thuis en organiseer een workshop. Jij ontvangt de gastvrouw credits. En omdat je ook de demonstrator bent ontvang je het directe inkomen van 20% en de commissie over je verkoop.
4 Hoeveel kost het om te starten als demonstrator?
De startkit kost 129 euro en stel je helemaal zelf samen. Tot en met 30 mei zoek je voor 210 euro aan producten uit. Daarnaast ontvang je voor 65 euro aan business materiaal die je nodig hebt om je bedrijfje te runnen (catalogussen, uitnodigingen, bestelformulieren etc.)
5 Hoe kan ik geld verdienen als demonstrator?
Je kunt op drie manieren geld verdienen: direct inkomen (20% van elke order), maandelijkse totaalverkoop (5 tot 20% van de totale omzet die maand) en maandelijkse downline omzet commissie ( 2 – 6,5% over de omzet van je downlines)
6 Moet ik een downline recruteren?
Nee dit hoeft absoluut niet. Maar doe je dat wel, dan kun je inkomen verdienen over de omzet van je downlines.
7 Waar krijg ik ideeën voor mijn workhops?
Als demonstrators delen wij veel van wat wij maken met voor en met onze klanten maar ook met onze collega’s. Binnen ons team delen we en op internet wordt er gedeeld. Je krijgt toegang tot de afgesloten omgeving van alle demonstrators over de hele wereld en je ontvangt iedere twee maanden een leesblad van Stampin’ Up! Je bent met ons team nooit alleen aan je lot overgelaten!

DemoBenefits_PageHeader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten