maandag 8 april 2013

Weekendje weg achter de rug

Afgelopen weekend even op adem gekomen op onze favoriete vakantiebestemming Disneyland Parijs. We hoeven er niks, want we zijn er al vaak geweest. Maar dat maakt het voor mij nou helemaal ideaal. Gewoon weg op een plek die ik heel goed ken. Waar ik geniet van iedere minuut.

Voordat we gingen heb ik de woensdag doorgebracht in Duitsland. Bij mijn upline Jenni. Zij had een kleine “swap” voorbereid. Hoe toepasselijk, een label voor aan een tas. Die kon zo hup mee aan de weekendtas.

 

Door problemen bij de leverancier, zullen onderstaande producten verdwijnen uit het assortiment.
Heb je interesse in deze producten, ze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wacht niet tot het te laat is!

 • 101879: Watercolor Pencils
 • 119802: Subtles Collection Watercolor Wonder Crayons
 • 119803: Regals Collection Watercolor Wonder Crayons
 • 119804: Brights Collection Watercolor Wonder Crayons
 • 119805: Neutrals Collection Watercolor Wonder Crayons

2 opmerkingen:

 1. Mooi label is dat zeg! Ik zag bij Jenni dat je het ook open kan klappen en er een tekst achter staat. LEUK!! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihihihi ik zie je genieten die ondeugende grijns op je gezicht zoooo schattig.
  Heb je het fijn gehad en nu er weer tegen aan mop pffffff .....
  Dank je wel voor je bezorg service heb je al wat vernomen van de inktpadjes en Jose je bent altijd welkom hoor of als ik je ergens mee kan helpen en het is mogelijk wat mij betreft aan de bel hangen.
  Daaaag lieverd dikke kus Careltje

  BeantwoordenVerwijderen