dinsdag 9 april 2013

Nieuwe kleuren

Ok, ik ben een beetje raar. Mijn eerste inktkleur van Stampin’ Up! was Tangerine Tango. Toen ik hem kreeg een oude kleur, inmiddels weer helemaal hot. Sinds dien spaar ik alle kleuren inkt van SU. En neem van mij aan, ik heb veel.
Nu de kleurenwisseling aanstaande is en er een aantal kleuren uit het verleden terug komen in de kleurenfamilies kon ik het niet nalaten om eens door mijn schoenendoos heen te zoeken naar de ‘nieuwe’ kleuren. Een aantal van de nieuwe kleuren zijn in het verleden als InColor kleuren gebruikt. Het kon dan ook niet anders dan dat ik er wel wat zou hebben. Wie wat bewaart die heeft wat; de nieuwe kleuren!

nieuwe kleuren

De oplettende kijker mist 1 kleur!

Dan nog een leuk doosje dat ik heb gemaakt op basis van de label uit het vorige bericht. Net als de label kan de “flap” op het doosje open. Ik heb dat bij de label niet laten zien, maar nu bij het doosje zie je hoe het werkt.

1 opmerking: