maandag 15 april 2013

Beest van een week

Soms heb je een plan en dan ineens komt alles bij elkaar, grijns!

Deze week heb ik iedere dag twee beesten op mijn blog. Allemaal gemaakt met de uilenpons (Owl Builder Punch 118074 van € 20,95)
Het is heel bijzonder om te zien welke beestjes je allemaal kunt maken met deze bijzondere pons. Ik heb ze echt niet allemaal zelf bedacht. Met wat hulp van google of pinterest kom je van alles tegen.

Iedere dag twee beesten laten zien vraagt enige voorbereiding. Van het weekend heb ik dan ook met de hulp van mijn dochter en buurmeisje beesten zitten maken. Komt Stampin’ Up! vandaag met een beest van een aanbieding. Dat past gewoon precies in mijn plan! Ik weet al iemand die ik heel blij ga maken. Kan ik jou ook blij maken?

hostess-offerF64078EEF257652880AA3698

Gastvrouw aanbieding!
Organiseer jij tussen 15 april en 30 mei een party en is je omzet € 350,- of hoger, dan krijg je voor € 35,- extra aan gratis producten! Wacht niet te lang als je een party wilt, mijn agenda vult zich snel.

actie benefits

Demonstrator aanbieding!
Kom jij mijn team versterken en wordt je ook onafhankelijk demonstrator voor Stampin’ Up! dan vult Stampin’ Up! je startpakket met € 35,- aan extra producten. Je kiest geen € 175,- uit maar voor € 210,-!
Daarnaast heb ik zelf altijd een aanbieding voor nieuwe Demonstrators, maar die hou ik lekker voor me. Het moet wel een verrassing blijven.

Mijn aanbieding aan jou bij bestellingen!
Mijn nieuwsbrieflezers hebben het al gehoord en profiteren al wat langer. Deze maand krijg je van mij een stempelkussen naar keuze ter waarde van € 6,50 gratis bij een bestelling van 30 euro of meer.
Neem je deel aan de verzamelbestelling die ik plaats op 29 april, dan betaal je boven de 100 euro geen verzendkosten. Tevens mag je bij een bestelling van € 30 euro of meer gratis de catalogus mee bestellen.

Wil je meer weten over deze drie beesten van aanbiedingen, neem contact (klik) met mij op en ik leg je graag uit hoe het werkt. Aanmelden voor de nieuwsbrief, dat kan, mail (klik) mij.

Waag je de sprong en kom je in mijn team, je kunt het ook zelf regelen. Klik bovenaan de pagina op het tabje “Kom in mijn team” en je kunt je aanmelden!

2 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk die kaartjes en dat allemaal met één pons ... moet ik 'm toch ook op m'n verlanglijstje zetten?!?

  Greetz,
  Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaartjes! Ik ga ze gelijk opslaan, zodat ik ze zelf ook een keer kan maken wellicht. Zo cool en het neemt volgens mij niet veel tijd in beslag! Met welke pons heb je de poten van de nijlpaard gemaakt?? De buik met de Oval Punch neem ik aan?
  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen