zaterdag 9 februari 2013

Treasure Your Memories gaat naar de beurs

Vandaag heb ik de officiële bevestiging ontvangen.

image

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari staan Miranda Versteeg en ik met Stampin Up! op de hobbybeurs CREADAGEN in Arnhem (klik op de afbeelding voor de site van Creadagen)

De beurs is open van 10.00 tot 17.00
Ik hoop jullie te zien bij onze kraam en workshops.

Wil je naar de CREADAGEN beurs toe? Je kunt een kortingsbon (klik) aanvragen.

1 opmerking:

  1. ik mag je niet in het echie ontmoeten meis heb weer dienst alle twee de dagen ik baal nu echt. Hoop dat het een succes wordt voor je zo gaaf. Fijne dag vandaag geniet jij maar van die witte wereld al hoop ik wel dat het de laatste keer is dit jaar pfffff wil voorjaar.
    Liefs carla

    BeantwoordenVerwijderen