zondag 24 februari 2013

Glitter in kleur

Gisteren een heerlijke stempelmiddag gehad in het mooie Druten. Mijn stiefdochter Tamara was mee. Die wilde wel eens zien wat stiefmoeders nou zo allemaal doet op een Stempel feestje. Net als de dames heeft ook Tamara zich prima vermaakt. Dank dames, dat Tamara ook mee mocht komen.

En toen moest ik het toch echt een keer proberen. Ons super gave zilveren glitterpapier kun je kleuren.
Met alcohol in een waterpenseel (dit is een penseel met een klein reservoir in het handvat) en wat inkt van je stempelkussen.

Druk een keer flink op de deksel van je stempelkussen als hij dicht zit. Zo ontstaat in de deksel een “pooltje” inkt.
 DSC_0115
Deze inkt kun je oppakken met het kwastje van de waterpen. Kleur vervolgens het zilverpapier in je inktkleur. De alcohol vervliegt snel en je zilverpapier heeft een subtiele kleur van de inkt. Om het proces te versnellen kun het zilverpapier even warm blazen met een embossing föhn. Pas wel op dat de boel niet te heet wordt!

Het is handiger om eerst een stuk zilver glitterpapier te kleuren en dan uit te ponsen. Daarmee voorkom je dat de randen van je geponste papier veel kleur en alcohol opzuigen. De kleur van je vorm is dan egaler dan dat je eerst ponst en dan kleurt.

glitterkaart pool party
Pool party glitterpapier

glitterkaart primrose
Primrose Petals glitterpapier

Het zilver glitterpapier kost 5,95 en ontvang je gratis bij een bestelling van 200 euro (t/m 22 maart). Combineren van orders samen met je vriendinnen is mogelijk. Vraag mij naar de mogelijkheden.

3 opmerkingen:

 1. Jij ook bedankt voor de gezellige leerzame middag. Kan niet wachten tot ik mijn spullen krijg, gr leanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook bedankt voor de gezellig knutsel middag het was geslaagd
  Op naar de volgende
  Gr loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb genoten. Nogmaals bedankt voor de mooie box en kaart. We kunnen bijna niet wachten om met onze nieuwe stampin up produkten aan de slag te gaan! Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen