vrijdag 22 februari 2013

Bloomin Marvelous

Hoe gek is dat, het lijkt wel of afgelopen week in rook is opgelost. Na de beurs moesten er een aantal zaken gebeuren die minder aandacht hadden gehad. Vooral de email is ontploft. Maar langzaam aan heb ik weer alles op een rij. Het lijf is bijgetankt. Het huis is aan kant en zelfs de verhuizing van mijn hobbyspullen naar de workshopzolder is weer een paar stapjes verder. Ok, kleine stapjes, maar het vordert. Ook heb ik me op een projectje gestort. De techniek met dubbel afstempelen zonder opnieuw in te inkten vind ik erg leuk. Ik hou van het drie dimensionale effect. Deze stempelset, Bloomin Marvelous uit de sale-a-bration folder leent zich bijzonder goed voor deze techniek. Hoe vinden jullie hem?

bloomin marvelous

3 opmerkingen:

  1. Hoi Jose, wat is ie weer mooi! Leuke set is t hè, die Bloomin Marvelous!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Das ist eine sehr schöne Karte. Der 3D-Effekt ist toll, ich liebe ihn sehr.

    LG Monika

    BeantwoordenVerwijderen