dinsdag 22 januari 2013

Het feest kan beginnen Sale-a-bration 2013

Vandaag is het zover. We mogen eindelijk laten zien waar we al weken hints over geven.
De Sale-a-bration 2013.

Stampin’ Up! viert feest in Stampin’ Up! stijl. En omdat ze 25 jaar bestaat hebben ze 17! artikelen waar je uit mag kiezen!

Bij iedere bestelling van 60 euro ontvang je een gratis artikel uit de folder (bij 120 euro 2 artikelen etc.)

Hieronder zie je een snapshot van de folder. Klik op het plaatje en de folder opent zich. De folder bestaat uit 2 bladzijdes. De tweede bladzijde laat de producten zien. Je kunt daar inzoemen!
Midden tussen de stempelsets staat een rondje met het aantal stempels dat hoort in de set. Ook de afdrukjes zijn stempels die in de set horen. Kom snel kijken!
 
sale a bration

Maar er is meer!
Bij iedere party met een bestelling van 200 euro ontvang je een pak zilver glitterpapier
Bij iedere party met een bestelling van 425 euro ontvang je een pak zilver glitterpapier en de sale a bration bundel bestaande uit de stempelset Madison Avenue, het Sycamore Street designer papier en het Sycamore Street lint en knopen pakket.

Wil jij voortaan ook vooraf geïnformeerd zijn en 20% korting ontvangen op je producten? Wil jij ook deel uitmaken van Stampin’ Up! en demonstrator worden? Dan is nu het moment. Stap je in de Sale-a-bration periode in als demonstrator, dan ontvang je 25% meer in je starter kit. Wil je meer weten en deel uitmaken van ons treasure team, neem dan contact met mij op. Je kunt ook direct instappen als demonstrator klik dan hiernaast: Join Now!

3 opmerkingen: