zondag 23 december 2012

23 december

Oeps en toen ineens was het zondag. Afgelopen dagen heb ik verzuimd om wat te plaatsen op mijn blog. Volgend jaar toch maar iets meer voorbereiding doen hihi. Maar voor een eerste keer vind ik het zelf niet slecht. Ben best trots op mezelf dat ik vrijwel iedere dag iets heb kunnen maken. En dat is echt wel eens anders geweest. Voorheen was ik vooral verzamelaar van Stampin’ Up! producten.

Gisteren hadden we met de buren een kerstborrel. Ik heb voor allemaal een bonbon doosjes gemaakt.
Een ontzettend leuke “stans” van Sizzix speciaal gemaakt voor Stampin’ Up! maakt het werk eenvoudig.
Eenmaal in elkaar gezet is het een kwestie van versieren.

bonbon box

Must have voor deze boxjes is
120890 Candy Wrapper Bigz L

2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk weer Jose het ziet er iedere keer weer gaaf uit.
    Ik wens jou en al je demonstratrices en natuurlijk je mannetje heel fijne
    kerstdagen en een heel goed 2013 voor stampin up......
    Veel liefs Carla

    BeantwoordenVerwijderen