zondag 23 december 2012

23 december versie 2

Nog een teamlid van het treasure team stelt zichzelf voor.

Simone Turnbull

Ik ben Simone Turnbull. Ik ben getrouwd met een Australische man, en heb voor een langere periode in Australië gewoond. In de laatste 2 jaar ben ik daar Demonstratrice geweest en met heel veel plezier heb ik hier in Nederland de draad weer opgepakt! Ik ben dus een ervaren Demo. Ik houd van overzicht en relatieve simpelheid. Dit zie je terug in de projecten die ik maak. Van alles wat ik doe of verkoop van kaartjes, gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Ik hou ook van mijn vier kinderen, van zingen en van de gewone dagelijkse dingen. En als er tijd over is... dan kun je me zien genieten van het voorbereiden van een workshop, een party of het maken van een kaart om te versturen!

1 opmerking: