donderdag 13 december 2012

13 december versie 2

Zoals beloofd vandaag maak ik goed waar ik afgelopen dagen een beetje in tijdnood kwam.
Alles had te maken met de cadeautjes die ik wilde maken voor mijn teamleden en de demonstrators die ik zou gaan ontmoeten op de Stampin’ Up! Welcome tour.
Hieronder zie je wat ik gemaakt heb.

Aan het einde van de avond was ik wel blij om te constateren dat ook onze gastheren en vrouw gebrek aan tijd hebben. Ons team heeft een verzoek ingediend om dat artikelnummer voor tijd nou eens beschikbaar te stellen!

Voor mijn teamleden heb ik warme chocolade pakketjes gemaakt en verpakt in kleine doosjes.

teamcadeauteamcadeau_2

Voor de demonstrators heb ik kleine doosjes gemaakt met daarin handgemaakte knopen.

swap Nederland Tourknopen

Ik zal jullie de lijst met gebruikte materialen besparen. Heb je vragen mail mij dan!

Over de Stampin’ Up! kan ik alleen maar lovend zijn. Wat hebben Alex, Damir en Charlotte hun best gedaan om een leuke, leerzame, maar vooral welkome avond in elkaar te zetten. De avond zat vol tips om ons goed op weg te helpen met ons nieuwe werk. We hebben ook een erg leuke make & take gemaakt.
Wil je weten wat? Boek een party en ik maak samen met jou en je gasten ook zo’n leuke make & take.

1 opmerking:

  1. Meis wat geweldig leuk weer je bent er maar druk mee leuk om te zien en je te volgen.
    Ben nog steeds je slechtste klant maar ja geld speelt soms een vervelend spel met je.
    Daaag mop dikke knuffel Carla

    BeantwoordenVerwijderen