woensdag 12 december 2012

12 december

Ok, 11 december hebben jullie nog te goed, maar ik maak het goed, morgen!

Vandaag alles afmaken voor het Stampin’ Up! feest vanavond. De geruchten uit Zwolle klinken geweldig. Dus we kijken uit naar ons feestje in Utrecht.

Maar eerst nog de kaart die ik van de week al heb laten zien, maar dan nu af.
De stempel set Traditional Touches is echt schattig!. De set watercolor winter is ronduit veelzijdig. Door een of twee keer te stempelen krijg je diepte en door met verschillende kleuren af te drukken krijg je een rijk dennenbos.
De dennenappels zijn in 2 kleuren afgedrukt. Ik heb daarbij de stamp-a-ma-jig gebruikt om de 2 laagjes keurig op elkaar te krijgen. Wel heb ik de vrijheid genomen om de laagjes niet 100% precies op elkaar te zetten. Dat zou te onnatuurlijk zijn in mijn beleving.
De kaart zelf is iets groter dan een dubbel gevouwen A4. Daardoor heb ik aan de linker kant wat ruimte om het lint te bevestigen. Deze tip kreeg ik van een van mijn teamleden Uiteraard had ik ook het voorkantje wat smaller/kleiner kunnen houden, maar die was zoals jullie weten al klaar voordat ik de kaart verder heb uitgedacht. Tja en dan moet je keuzes maken hihi.
season's greetings

1 opmerking: