dinsdag 27 november 2012

Sabine van de Ven

Het heeft even geduurd. Mijn teamleden hebben, op Anja Grootveld na, allemaal een beetje drempelvrees als het gaat om zich aan het publiek tonen. Intussen heb ik een paar teamleden over weten te halen.
Bij deze Sabine. Klik op haar foto voor haar blog.


Sabine van de Ven
Bladel

Ik ben met mijn drukke gezin woonachtig in de mooie Brabantse Kempen en houd mij bezig met allerlei handwerktechnieken en hobby's.

Sinds kort ben ik dus ook Onafhankelijk Demonstrator van Stampin'Up producten, maar ik doe meer. Ik heb een winkeltje op Etsy waarin ik mijn eigen maakseltjes verkoop. Ook verzamel ik oude fournituren en allerlei vintage items om op Etsy te verkopen. Mocht je interesse hebben, neem dan eens een kijkje op Etsy, mijn winkeltje heet Oma Bladel.

Deze naam heb ik gekozen omdat ik zelf oma ben en ik wijlen mijn oma ook zo noemde. Niet omdat ik in de leeftijdscategorie val die de meeste mensen met oma's associëren. Ik begin wel in de categorie vintage te vallen, maar nog niet in de categorie antiek ;)

Ik haak, borduur, vilt en ik quilt en vind het erg leuk om nieuwe technieken te leren zoals bijvoorbeeld frivolité en oya.

Niet genoeg uren in een dag!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten