maandag 12 november 2012

Laat de winter maar komen

De voorbereidingen waren al getroffen. Kersenpitten ingekocht, stof van Stampin’ Up! aangeschaft, de naaimachine uitgegraven. Nog een keertje spieken op de site van Debbie Naylor of ik zeker weet wat ik moet doen en hup, aan de knustel.
In echt niet meer dan een uurtje zaten ze in elkaar. Klaar om de winter tegemoet te gaan.
Maar dan deze winter wel met warme handen! Even in de magnetron of oven en de harten blijven heerlijk warm in je jaszak. De eerste bestellingen zijn al binnen. Ik kan aan de slag om er nog een paar te maken.
Een aardig kaartje er bij en je hebt een perfect cadeautje.
DSC_0049 (2)

2 opmerkingen:

  1. Ziet er erg leuk uit, veel gezelliger dan de originele stof waarin de kersenpitten normaal gesproken in zitten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuk idee Jose ik heb een paar collega's op kantoor die met moeite kunnen typen zulke koude handen ga ze ook maken en te koop aanbieden eerst maar eens op zoek waar ik kersenpitten kan kopen en ach voor stof weet ik het wel.
    Liefs Carla

    BeantwoordenVerwijderen