zaterdag 13 oktober 2012

Uitpakken en inpakken

Om half negen gisteren stond mijn man weer op Nederlandse bodem na een weekje Amerika voor zijn werk. Toch altijd een goed gevoel als het vliegtuig weer veilig aan de grond staat. Eindelijk kan hij de chaos in huis bekijken. Overal ligt papier, stempels, snippers, ponsen. En om het nog wat erger te maken. Twee grote dozen vol met nog meer artikelen. De 1e bestellingen zijn binnen en moeten nog gesorteerd worden.
Maar nog geen tijd. We hebben de afgelopen weken dakkappellen laten plaatsen op zolder. Het is nog lang niet af, maar het begin is er. Eerst maar eens alle stof en zaagsel weg werken. Het gaat nog wel even duren voordat het echt klaar is voor de workshops die ik er wil gaan geven.
‘s Middags boodschappen doen. Een nieuwe outfit voor manlief, nieuwe laarzen voor mij. Mijn oude laarzen hadden inmiddels een open ventilatie systeem. Nu het weer koud, nat en guur wordt is dat niet fijn.
In de avond eindelijk tijd om de dozen uit te pakken en de boel te sorteren. Dochterlief is er, en zij wil best even helpen. Vele handen….
Door de hele kamer heen liggen stapeltjes. Daarna alles in enveloppen of doosjes doen, adressen schrijven en postzegels plakken.
Deze enveloppen liggen al klaar voor verzending.
IMG_0266[1]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten