dinsdag 23 oktober 2012

Perfecte envelop

Ik ben gevallen voor mijn Simply Scored™ Scoring Tool. Een scoring tool had altijd al een grote aantrekkingskracht, maar op de een of andere manier hadden we geen click. Dat is verandert u ik de  toen ik de Simply Scored heb. Ineens hoef ik niet meer te kiezen tussen inches en cm, maakt het niet meer uit of ik A4 papier gebruik of Amerikaans Letter papier. Ik kies gewoon de plaat die past bij mijn behoefte. De inches staan op de basis tool. De plaat met centimeters voeg ik na behoefte toe.
De centimeter plaat ligt stevig als een huis op het basis element en schuift nergens heen. Super!
scoring tool inch or metric
De handige positie bepalers maken mijn leven nog simpeler. Ik zet ze voordat ik begin op de plaats die ik heb bedacht en ik ga niet meer de mist in. De juiste plaats is aangegeven. Geen foute vouwen meer!


Sinds kort bestaat er ook een diagonaal plaat. Ook deze leg je boven op het basis element. En in een handomdraai maak je enveloppen. Om ook jullie leven makkelijker te maken heb ik een aantal foto’s gemaakt voor het maken van een standaard envelop. Deze envelop is uitermate geschikt voor kaarten gemaakt met een half A4 vel. De envelop zelf maak je van een vel papier met de maat 21 cm x 21 cm of 8 1/2” x 8 1/2”
envelop 1envelop 3envelop 4envelop 5envelop 6envelop 7envelop 8envelop 9envleop 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten