donderdag 6 september 2012

Wat is Stampin’ Up! ?


Leuk hoor, Stampin’ Up! komt naar Nederland
Maar wat is Stampin’ Up!?Stampin’ Up! is een stempelmerk uit Amerika. Al jaren maken zij mooie, kwalitatief zeer goede rubber stempels.
Om een perfect resultaat te behalen hebben ze naast de stempels inkt en cardstock op de markt gebracht. Beide in perfect gelijke kleuren zodat je nooit meer op zoek hoeft naar de juiste kleur inkt bij de juiste kleur papier.
Maar er is meer. De verschillende kleuren inkt zijn ook terug te vinden in designpapier, brads, lint knopen etc. Alles om jouw project te transformeren van gewoon naar buitengewoon. Of je nu kaarten, scrapbook pagina’s cadeauverpakkingen, home decor of andere unieke projecten maakt, Stampin’ Up! heeft verschillende producten om je te helpen. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Klik hier om een kijkje te nemen in de uitgebreide productcatalogus. In de catalogus (klik) vind je ook vele ideeën en inspiratie. Waar is Stampin’ Up! te koop? Stampin’ Up! wordt niet in winkels te koop aangeboden. De producten van Stampin’ Up! worden verkocht via party’s en workshops. Je kunt tijdens zo’n party kennis maken met de producten en technieken leren om de producten optimaal te gebruiken. Lijkt het jou leuk om een party bij te wonen, neem dan contact (klik) met mij op. Met regelmaat zal ik workshops bij mij thuis organiseren. Het kan nog leuker. Wordt zelf gastvrouw van een party. Organiseer een gezellige avond met vrienden en kennissen en leer samen de producten van Stampin’ Up! kennen. Als gastvrouw wordt je beloond voor je gastvrijheid. Iedere gastvrouw ontvangt de dikke catalogus gratis en afhankelijk van de verkoop tijdens je party, Stampin’ Up! euro’s. Deze euro’s kun je gebruiken om artikelen uit de catalogus te “kopen” inclusief de speciale gastvrouwcadeau ’s. Bij iedere party zorg ik voor de producten en materialen die we tijdens de party gebruiken. Ik begeleid jullie avond tot een creatieve belevenis. Ben je niet zo creatief, laat mij, samen met Stampin’ Up! het tegendeel bewijzen. Enthousiast geworden, neem contact (klik) met mij op. Gewoon Stampin’ Up! bestellen zonder poespas? Dat kan ook. Met regelmaat zal ik verzamelbestellingen plaatsen bij Stampin’ Up!
Plaats jouw bestelling bij mij (klik) en ik zorg dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.
Besparen op de verzendkosten. Je mag het altijd bij mij thuis ophalen.

3 opmerkingen: